• Aforizma ( 2 )
 • Antologji ( 3 )
 • Autorë klasikë ( 30 )
 • Biografi ( 3 )
 • Dramë dhe komedi ( 4 )
 • Ese ( 2 )
 • Filozofi ( 9 )
 • Filozofi, Sociologji, Psikologji ( 25 )
 • Fjalorë ( 3 )
 • Histori ( 39 )
 • Letersi e huaj ( 129 )
 • Letërsi për fëmijë ( 96 )
 • Letërsi shqipe ( 39 )
 • libra historikë ( 31 )
 • Memuaristikë ( 1 )
 • Metoda te gjuheve te huaja ( 16 )
 • mm Publications ( 63 )
 • Pearson Longman ( 58 )
 • Poezi dhe poema ( 6 )
 • Poezi dhe poema ( 2 )
 • Psikologji ( 15 )
 • Roman ( 56 )
 • Romancë ( 9 )
 • Romane ( 4 )
 • Romane historikë ( 4 )
 • Sociologji ( 1 )
 • Të ndryshme ( 14 )
 • Tekste Shkollore ( 28 )
 • Tregime dhe novela ( 7 )
 • Triller ( 1 )
 • Vepra të zgjedhura ( 1 )
Letërsi e huaj
kopertina jojo moyes - nje plus nje okk
Add to cart
Një plus një by: Jojo Moyes 1200 lekë
12957292_1131658166885801_142206883_n
Add to cart
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Prova e djegies by: James Dashner 1000 lekë
vrapuesi i labirintit
Add to cart
Print
Add to cart
kopertinat ne facebook-1_Page_5
Add to cart
5 out of 5 based on 1 customer rating
Ku shkoi ajo by: Gayle Forman 1000 lekë
Print
Add to cart
drita midis oqeaneve - coveri (2)
Add to cart
0ki
Add to cart
3 out of 5 based on 1 customer rating
Rrëfimtarja by: JODI PICOULT 1400 lekë
Print
Add to cart
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Faji në yjet tanë by: John Green 1000 lekë
kopertinat ne facebook-1_Page_1
Add to cart
coveri - qytete letre okkk per shtyp
Add to cart
Qytete letre by: John Green 1000 lekë
kopertina_une me pare se ti e sakte
Add to cart
52fa0bc38f5041392118723-59
Add to cart
Print
Add to cart
Vajza që le pas by: Jojo Moyes 1200 lekë
Print
Add to cart
Të fundit
Letërsi shqipe
faslli haliti sdi te hesht cover me veshe
Add to cart
faslli haliti shi dhe diell cover me veshe
Add to cart
Shi dhe diell by: Faslli Haliti 1000 lekë
faslli haliti lamtumire kapedanet e mi cover me veshe
Add to cart
faslli haliti - coveri front
Add to cart
Para ikjes by: Faslli Haliti 600 lekë
ccover Spahiu
Add to cart
Kapak Fluturat OK
Add to cart
Fluturat by: Roland Spahiu 500 lekë
12809787_1752454318302179_2874944734369733316_n
Add to cart
Poezi by: Ervin Hysaj 500 lekë
12792302_1752454138302197_7179674457701130697_o
Add to cart
12107951_1757375261143418_1586967094810088429_n
Add to cart
cover Berati betlehemi shqiptar
Read More
coveri - nje tjeter diell
Add to cart
kopertina vaso papaj okkkk
Add to cart
Romancë
dy jete_daniell steel
Add to cart
Dy jetë by: Danielle Steel 1200 lekë
download 2
Add to cart
ethet-e-zemres 1
Add to cart
Print
Add to cart
Bungalow by: Danielle Steel 900 lekë
danielle_steel_eni_ferguson per shtyp
Add to cart
Eni Ferguson by: Danielle Steel 1000 lekë
coveri mrekullia e fajit.eps
Add to cart
kopertina danielle steel_per shtyp
Add to cart
Print
Add to cart
Print
Add to cart
Autorë të njohur
 • No author avatar

  Rëne Lëzhën

 • images (1)

  Melissa Hill

 • 432

  Ayn Rand

 • foto-cervantes

  Miguel de Servantes

 • 001717

  Edgar Allan Poe

 • Tolstoj_1873

  L.N Tolstoj

 • Kafka

  Franz Kafka

 • Erich_Maria_Remarque_6287

  Erih Maria Remark

 • 34551-1

  A. P. Çehov

 • 6749_b_6777

  Boris Pasternak